1

Випускники Криворізького педагогічного досягають вагомих результатів на конкурсах професійної майстерності. Днями випускниці природничого факультету здобули перемогу на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в номінації «Основи здоров’я».

Цьогоріч українські освітяни брали участь у загальнодержавному конкурсі в режимі онлайн. На учасниць обласного етапу чекали випробування «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Практична робота», «Тестування», «Урок».

2

І місце в номінації «Основи здоров’я» посіла Тетяна Ховрякова – випускниця КДПУ, вчитель Криворізької гімназії № 68. Талановита освітянка, яка відмінно навчалася на природничому факультеті й стала магістром, продемонструвала високий професійний рівень, педагогічну майстерність і досвід. Проведені нею тренінг, методичний практикум і відкритий урок стали найкращими серед усіх, представлених на конкурсі «Вчитель року» учасниками з Дніпропетровщини.

3

Юлія Лагода, яка 2018 року завершила навчання в КДПУ за спеціальністю «Біологія. Практична психологія» посіла в номінації «Основи здоров’я» почесне ІІ місце. «Вітаємо Лагоду Юлію Григорівну із зайнятим другим місцем в обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2023» з предмету «Основи здоров'я»! Пишаємося новим молодим креативним педагогом! Наснаги та гарних учнів!», – привітали срібну призерку конкурсу освітян її колеги з Криворізької гімназії № 16 Криворізької міської ради на Facebook-сторінці закладу.

Щиро вітаємо наших талановитих випускниць і зичимо підкорення нових вершин професійної майстерності!

21339
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок