1

20 лютого 2023 року відбулася конференція з навчальної психолого-педагогічної практики для студентів ІІ курсу. Здобувачі вищої освіти мали можливість отримати цінні настанови перед початком своєї практичної діяльності.

2

На зустрічі були присутні студенти фізико-математичного факультету й факультету географії, туризму та історії. Керівник практики Л. С. Цоуфал провела для майбутніх фахівців детальний інструктаж щодо особливостей проходження практики в дистанційному режимі. На початку зустрічі було представлено методистів і надано відомості щодо виконання завдань з педагогіки й психології.

3

Молодь мала можливість ознайомитися з етапами навчальної психолого-педагогічної практики, її основними завданнями й правилами безпеки під час повітряної тривоги. Значну увагу було приділено систематичному веденню звітної документації, зокрема щоденника спостережень. Оформлення цього документа передбачає детальний опис усіх видів діяльності, до яких долучаються здобувачі вищої освіти під час практики.

4

Після завершення практики другокурсники повинні надати звіти про успішність взаємодії з педагогами, учнями та їх батьками, представивши свої доповіді у вигляді слайдів. За підсумками виконаної роботи здобувачі вищої освіти отримають залік, який є показником середньоарифметичної оцінки за всіма напрямами роботи.

21406
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок