img5

Нещодавно в онлайн-форматі відбулася настановча конференція для студентів-бакалаврів щодо особливостей проходження виробничої виховної практики. Подробиці дізнавався прес-центр.

img10

Роз’яснювальну зустріч щодо вимог до проходження практики провела керівник педагогічної практики КДПУ Л. С. Цоуфал спільно з викладачами кафедри педагогіки – канд. пед. наук, доц. О. С. Білоус, канд. пед. наук, доц. В. В. Івановою, канд. пед. наук, доц. О. Б. Потапенком, канд. пед. наук, доц. С. М. Щербиною.

img19

Виробнича практика передбачає подальше ознайомлення здобувачів освіти з основними напрямами, принципами, формами та методами організації виховної роботи; з особливостями організації оздоровлення, відпочинку, загартування дітей та учнівської молоді; специфікою організації змістовного дозвілля; оволодіння мистецтвом виховання. Студенти були ознайомлені зі змістом виховної роботи, яку вони повинні навчитися проводити під час практики.

img23

«Виробнича виховна практика для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр триватиме з 1 по 14 червня. Вона передбачена структурно-логічною схемою підготовки фахівців ступеня бакалавр та освітніми програмами спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями) й безпосередньо пов’язана з майбутньою професійною діяльністю. Метою практики є забезпечення практичної підготовки здобувачів освіти до виховної діяльності, озброєння їх методикою виховної роботи з дітьми та учнівською молоддю в літній період в тимчасових таборах відпочинку з денним перебуванням на базі загальноосвітніх закладів, дозвіллєвих (ігрових, спортивних) майданчиках; формування досвіду самостійної організації життєдіяльності дитячого колективу та готовності виконувати професійні обов’язки помічника вихователя», – розповіла С. М. Щербина.

img26

Платформою для комунікації та звітності з практики є система управління електронними навчальними курсами (Moodle) КДПУ. Саме тут здобувачі вищої освіти можуть переглянути вимоги до оформлення документації, перелік обов’язкових завдань практики та критерії їх оцінювання.

22623
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31