001

10 квітня 2024 року відбулася інформаційно-роз’яснювальна онлайн-зустріч для здобувачів вищої освіти, які планують вступати до магістратури нашого університету у 2024 році. Представники адміністрації та приймальної комісії КДПУ ознайомили майбутніх магістрів з особливостями цьогорічного вступу для здобуття другого рівня вищої освіти.

Модератором зустрічі виступила перший проректор, доц. О. А. Остроушко, яка поінформувала присутніх про деякі важливі аспекти вступу до магістратури, етапи вступної кампанії, можливості здобуття освіти в магістратурі Криворізького педагогічного, майбутні кар’єрні перспективи магістрів.

002

«Другий рівень вищої освіти дозволяє здобути найвищі знання та важливі компетенції з обраної спеціальності. Диплом магістра може бути обов’язковою умовою для того, щоб обіймати певну посаду, виконувати деякі професійні обов’язки, працювати у сфері державного управління або у закладі вищої освіти на посаді науково-педагогічного працівника», – підкреслила Оксана Андріївна.

003

Присутні дізналися, що в Криворізькому педагогічному можна вступити до магістратури за будь-якою спеціальністю, незалежно від отриманого диплома бакалавра. Заступник відповідального секретаря приймальної комісії, доцент кафедри фізики та методики її навчання С. Л. Мальченко висвітлила кроки, які необхідно зробити під час вступної кампанії: реєстрацію для складання ЄВІ та ЄВФФ, реєстрацію електронних документів, подання заяв; повідомила терміни зарахування та розповіла про підстави для зарахування осіб на навчання в магістратурі.

004

Здобувачі освіти отримали відповіді на запитання, які вони ставили в чаті онлайн-конференції. Детальну інформацію про всі дати, документи тощо опубліковано на сайті КДПУ в рубриці «Вступнику» – «Вступ до магістратури».

005

Слідкуйте за нашими оголошеннями про анонсування наступних зустрічей для всіх охочих
щодо вступу до магістратури Криворізького педагогічного!
26081
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок