У 2017/18 навчальному році Міністерство освіти і науки вже традиційно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Конкурс має на меті розвиток і реалізацію здібностей обдарованої студентської молоді, сприяння творчому самовдосконаленню майбутніх молодих фахівців, популяризацію останніх досягнень науки і техніки.

Захід проводиться на базі вищих навчальних закладів відповідно до галузей наукового знання. Студенти всіх факультетів Криворізького педагогічного активно долучилися до участі в конкурсі. 15 лютого завершилася подача студентських конкурсних робіт для участі у другому турі.

2017 рік приніс нашому університету не одну студентську наукову перемогу. За галуззю «Початкова освіта» у ІІ турі на базі Дрогобицького державного педагогічного університету почесне ІІІ місце здобула Марина Лут з науковою роботою «Формування читацької компетентності на уроках літературного читання у 2 класі» (науковий керівник – доцент кафедри початкової освіти О. А. Павлик); Оксана Гардаш, яка долучилася до конкурсу у Південноукраїнському національному педагогічному університеті посіла ІІІ місце у галузі «Педагогічна та вікова психологія» з роботою "Міф про інтернет-спілкування" (науковий керівник – доцент кафедри практичної психології К. М. Бондар). У Житомирському державному університеті дипломом І ступеня було нагороджено Ірину Масляєву – переможницю конкурсу зі спеціальності «Українська мова, література (у т. ч. методики їх викладання)», яка виступила з результатами наукової роботи на тему «Назви страв у творчому доробку С. Пиркало (на матеріалі есе «Кухня егоїста»)» (науковий керівник – професор кафедри української мови Ж. В. Колоїз).

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, другий тур проводиться у базових вищих навчальних закладах з лютого по квітень поточного року.

Відгуки, зауваження і пропозиції щодо проведення конкурсу студенти-учасники і наукові керівники можуть надсилати протягом березня-квітня 2018 року на електронну адресу [email protected]

4034
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31