30 січня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, заступник завідувача навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та в. о. голови профкому університету. Під час наради обговорено питання про оновлення освітніх програм (ОП) підготовки магістрів.

Доповідала Остроушко О. А., перший проректор, яка поінформувала присутніх про підсумки акредитації у 2022 році магістерських освітньо-професійних програм. Оксана Андріївна зауважила, що задля вдосконалення й подальшого розвитку магістерських програм, з урахуванням рекомендацій та зауважень експертних груп, галузевих експертних рад і рішень НАЗЯВО, виникла потреба оновити освітні програми підготовки магістрів. Організація роботи факультетів з оновлення освітніх програм передбачає реалізацію низки заходів, зокрема, ознайомлення деканів факультетів, завідувачів кафедр та гарантів освітніх програм з підсумками акредитацій 2022 р.; створення робочих груп для перегляду ОП; розроблення методичних рекомендацій щодо укладання магістерських освітньо-професійних програм тощо. Окрему увагу під час доповіді Оксана Андріївна приділила основним етапам перегляду ОП магістрів, зокрема, проведенню опитування студентів магістратури та експертизи проєктів ОП на відповідність нормативно-правовим актам і рекомендаціям колегіальних органів університету.

В обговоренні взяли участь проректори, декани і заступники деканів факультетів.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на потребі належної організації роботи деканатів, кафедр і робочих груп щодо перегляду й оновлення магістерських освітньо-професійних програм. 

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка подякувала факультетам за підготовку і проведення мистецького марафону «Єднаємося заради перемоги».

21259
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок