13 лютого 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та в. о. голови профкому університету. Під час наради обговорено стан практичної підготовки здобувачів вищої освіти у 2022-2023 н. р.

Під час наради виступила Цоуфал Л. С., керівник виробничої практики, яка поінформувала про стан практичної підготовки здобувачів вищої освіти у 2022-2023 н. р. Любов Сергіївна проаналізувала результати виробничої педагогічної практики в закладах освіти магістрів другого курсу денної та першого курсу заочної форм навчання; повідомила, що значна частина здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти проходила практику за місцем роботи, а 4 студенти денної форми навчання реалізували право на міжнародну академічну мобільність і пройшли виробничу практику в європейських закладах освіти.

Крім того, Цоуфал Л. С. окреслила особливості організації й перебігу виробничої педагогічної практики студентів четвертого курсу денної і заочної форм навчання; схарактеризувала бази практики; закцентувала на труднощах, з якими стикаються студенти заочної форми навчання і шляхах їх подолання.

Окрему увагу Любов Сергіївна звернула на організацію навчальної психолого-педагогічної практики студентів другого курсу.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. зазначив, що факультетські керівники повинні здійснювати постійний контроль за виконанням завдань практики студентами, підтримувати зв’язок із педагогами баз практики, а методисти мають надавати систематичні консультації здобувачам освіти задля якісної практичної підготовки в умовах дистанційного режиму.

Польгун К. В., методист навчально-методичного відділу, адміністратор MOODLE, проаналізувала стан упорядкування звітної документації з усіх видів практики, передбачених навчальними планами підготовки здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти в СУЕНК університету.

В обговоренні взяли участь декани факультетів та завідувач навчально-методичного відділу.

Узагальнюючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності підтримання в актуальному стані електронних курсів з практики у відповідних підкатегоріях категорії «Кабінет практичної підготовки студентів»; упорядкуванні звітної документації з видів практики, передбачених у другому семестрі 2022–2023 н. р.; наданні (за потреби) необхідної консультативної допомоги сектором моніторингу якості освіти навчально-методичного відділу.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка звернула увагу на низку заходів запланованих факультетами до Дня Єднання та пам’ятного Дня Героїв Небесної Сотні; повідомила про оприлюднення наказу по університету про переведення на навчання за державним замовленням окремих категорій здобувачів вищої освіти, відповідно до постанови КМУ від 28 жовтня 2022 р. № 1224;

– Польгун К. В., методист навчально-методичного відділу, адміністратор MOODLЕ, яка наголосила на потребі своєчасного оновлення в СУЕНК інформації про контингент здобувачів вищої освіти деканатами факультетів;

– Третяк О. А., головний бухгалтер університету, яка повідомила про особливості виплати заробітної плати працівникам університету в лютому 2023 року.

21349
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок