06 березня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та в. о. голови профкому університету. Під час наради обговорено результати перевірки журналів обліку роботи академічних груп.

Під час наради виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала присутніх про те, що на виконання п. 5 наказу по університету від 31.10.2022 р. № 403 «Про проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів освіти у першому семестрі 2022–2023 навчального року»; розпорядження по навчально-методичному відділу від 08.12.2022 р. № 68 «Про особливості оформлення журналів обліку роботи академгруп та відомостей обліку успішності у 2022–2023 н. р.» фахівцями навчально-методичного відділу перевірено стан оформлення журналів обліку роботи академгруп.

Так, Ольга Володимирівна зазначила, що, за результатами перевірки відмічено належний контроль за станом ведення журналів обліку роботи академгруп окремих деканатів факультетів (дошкільної і технологічної освіти, фізико-математичного, психолого-педагогічного, художньо-графічного відділення факультету мистецтв) та проаналізовано виявлені недоліки. Також Ольга Володимирівна закцентувала на тому, що, відповідно до п. 7.3. Колективного договору Криворізького державного педагогічного університету на 2022–2025 роки, несвоєчасне оформлення викладачами журналів академічних груп є порушенням трудової дисципліни.

В обговоренні взяли участь декани факультетів та головний бухгалтер університету.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. зауважив, що результати перевірки журналів обліку роботи академічних груп мають бути обговорені на засіданнях вчених рад факультетів і кафедр, а недоліки, виявлені під час перевірки журналів, – усунені до 01.04.2023 р. Декани факультетів повинні здійснювати систематичний контроль за станом заповнення журналів, а завідувачі кафедр – посилити контроль за оформленням і вчасним заповненням журналів для вивчення вибіркових дисциплін і їх передачі на зберігання до відповідних деканатів.

У різному виступили:

– Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка повідомила про перебіг весняного етапу переведення здобувачів вищої освіти, зарахованих до 2021 року включно, на місця державного замовлення.

21609
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок