20 березня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтера та в. о. голови профкому університету. Під час наради обговорено стан підготовки до проведення міського профорієнтаційного заходу «Ярмарок професій» та зміст Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році.

З основного питання наради доповідала Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка поінформувала присутніх про те, що з 27 по 31 березня 2023 року у Творчому центрі «ПК Металургів» відбудеться «Ярмарок професій». Юлія Олександрівна розкрила особливості підготовки до профорієнтаційного заходу, метою якого є ознайомлення учнів із закладами передвищої та вищої освіти нашого міста. Окрему увагу під час доповіді приділила низці локацій, що будуть презентовані на ярмарку, та графіку чергування викладачів.

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

Шрамко Я. В., позитивно оцінюючи стан підготовки університету до проведення міського профорієнтаційного заходу, наголосив на потребі його проведення на належному рівні.

Окрім основного питання, під час наради виступила Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії КДПУ, декан фізико-математичного факультету, яка поінформувала про особливості цьогорічної вступної кампанії і зауважила, що наказом Міністерства освіти і науки України від 15 березня 2023 р. № 276 затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2023 році. Олена Вікторівна проаналізувала основні зміни, характерні для процедур вступу абітурієнтів для здобуття освіти за першим (бакалаврським) і другим (магістерським) рівнями вищої освіти.

В обговоренні взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу.

Узагальнюючи обговорення, Шрамко Я. В. наголосив на активізації діяльності приймальної комісії університету та інших відповідальних структурних підрозділів задля того, аби вступна кампанія 2023 р. відбулася на високому організаційному рівні.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка наголосила на потребі подання пропозицій щодо проходження педагогічної практики здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти та до проєкту стандарту вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;
  • Хараджян Н. А., в. о. голови профкому університету, яка поінформувала присутніх про проведення профорієнтаційних заходів 23 березня 2023 року для учнів Криворізького ліцею № 129.
21770
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30