24 квітня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та в. о. голови профкому університету. На нараді обговорено проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти.

Під час наради виступила Остроушко О. А., перший проректор, яка зазначила, що особливості проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти у другому семестрі 2022-2023 н. р. буде визначено окремим наказом по університету. Оксана Андріївна наголосила на тому, що літню заліково-екзаменаційну сесію для здобувачів вищої освіти денної форми навчання, літню лабораторно-екзаменаційну сесію для здобувачів заочної форми навчання, атестацію здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання буде проведено відповідно до затвердженого графіку освітнього процесу (зі змінами) та розкладів за змішаною формою.

Окрему увагу під час доповіді було приділено процедурі та формам семестрових екзаменів, захисту курсових робіт, порядку проведення атестації для окремих здобувачів освіти у разі неможливості проведення атестації у традиційному форматі, завданням кафедр, деканатів, навчально-методичного та інформаційно-обчислювального відділів на період проведення сесії та атестації.

В обговоренні взяли участь проректори, декани факультетів та завідувач навчально-методичного відділу.

Підводячи підсумки розгляду питання, Я. В. Шрамко наголосив на важливості проведення атестації здобувачів на високому організаційному рівні, вчасному проведенні семестрового контролю й ліквідації академічної заборгованості, об’єктивності й прозорості оцінювання навчальних досягнень здобувачів вищої освіти, а також реалізації індивідуального підходу до кожного здобувача вищої освіти в умовах воєнного стану.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка уточнила перелік освітніх програм на 2023-2024 н. р. та поінформувала про цьогорічне завантаження до університетського репозиторія кваліфікаційних робіт студентів окремих спеціальностей бакалаврату;
  • Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка звернула увагу на необхідність своєчасного внесення інформації до бази даних потенційних експертів та рецензентів дисертаційних робіт аспірантів.
22139
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31