19 червня 2023 року відбулася нарада при керівництві університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та голова профкому університету. Під час наради обговорено нормативну базу університету з практичної підготовки здобувачів вищої освіти.

З основного питання під час наради виступила перший проректор Остроушко О. А., яка запропонувала до обговорення проєкт нової редакції Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти в Криворізькому державному педагогічному університеті та проєкт Положення про педагогічні практики студентів у Криворізькому державному педагогічному університеті. Оксана Андріївна детально схарактеризувала види і зміст практичної підготовки здобувачів вищої освіти, бази практики, організацію і керівництво практикою. Окрему увагу перший проректор приділила змісту робочої програми практики, а також нормам часу, які виокремлено на керівництво різними видами практики.

Також Оксана Андріївна наголосила, що загальні питання організації, проведення й підведення підсумків усіх видів педагогічної практики студентів у Криворізькому державному педагогічному університеті визначено відповідним положенням. Під час обговорення положення деталізовано особливості навчальних та виробничих практик, а також схарактеризовано обов’язки керівників педагогічної практики.

В обговоренні взяли участь проректори, завідувач навчально-методичного відділу та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, перший проректор Остроушко О. А. зауважила, що означені проєкти положень оприлюднені на офіційному сайті університету в рубриці «Вчена рада – Для обговорення». Пропозиції до положень можна подати до 26.06.2023 р.

У різному виступили:

– перший проректор Остроушко О. А., яка наголосила на потребі своєчасного подання деканами службових записок про внесення змін до освітніх програм і відповідних навчальних планів підготовки бакалаврів для студентів 2023 року набору;

– проректор з наукової роботи Гаманюк В. А., яка нагадала про необхідність своєчасного подання кафедральних звітів з наукової роботи.

22730
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок