29 серпня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому університету. Тема наради «Організація початку навчального року».

З основного питання під час наради виступила Остроушко О. А., перший проректор, яка поінформувала присутніх про особливості організації освітнього процесу у першому семестрі 2023–2024 навчального року. Оксана Андріївна зауважила, що, відповідно до наказу по університету від 28 серпня 2023 року № 376, з 01 вересня освітній процес за денною формою здобуття освіти буде організовано в змішаному (очно-дистанційному) форматі, за заочною формою здобуття освіти – у дистанційному форматі. Окрему увагу Остроушко О. А. приділила організаційним та освітнім завданням, виконання яких заплановано на перший семестр, а також питанню затвердження та перезатвердження програм екзаменів при атестації здобувачів вищої освіти.

З другого питання наради виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка ознайомила присутніх зі змістом розпорядження № 41 «Про організацію початку навчального року». Ольга Володимирівна акцентувала увагу на основних аспектах діяльності організації початку навчального року, зокрема складанні розкладів; формуванні об’єднаних потоків для читання лекцій з окремих дисциплін з використанням корпоративного ZOOM-акаунту; створенні (оновленні) електронних навчальних курсів з усіх дисциплін кафедри на перший семестр на платформі MOODLE; проведенні зустрічей з адміністраторами СУЕНК університету та працівниками бібліотеки; організації роботи зі студентами, поновленими на навчання; укладанні договорів про надання платних освітніх послуг студентам; оформленні документації деканатів тощо.

З третього питання наради виступила Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка повідомила про урочистості, заплановані до Дня знань, а також про низку організаційно-виховних заходів, які буде проведено упродовж вересня.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. зазначив, що декани мають забезпечити інформування науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти про особливості організації освітнього процесу у 2023–2024 навчальному році в умовах воєнного стану, визначені наказом по університету від 28 серпня 2023 р. № 376 та розпорядженням по навчально-методичному відділу від 28 серпня 2023 р. № 41. Також Ярослав Владиславович наголосив на потребі проведення університетських та факультетських заходів, приурочених до Дня знань, на високому організаційному рівні з урахуванням безпекової ситуації.

 

23011
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31