11 вересня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та голова профкому. Під час наради обговорено стан ліквідації академічної заборгованості здобувачів вищої освіти.

Під час наради з доповідями виступили декани факультетів, які зазначили, що впродовж 28-30 серпня 2023 р. на факультетах працювали комісії, за результатами роботи яких здобувачі освіти, які не склали академічну заборгованість в установлені терміни (до початку наступного семестру) та не з’явилися на її ліквідацію без поважної причини, відраховані з університету за невиконання індивідуального навчального плану.

В обговоренні взяла участь Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка узагальнила інформацію про стан ліквідації академічної заборгованості на факультетах.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на тому, що робота з ліквідації академічної заборгованості в університеті організована на належному рівні, а відтак і надалі деканати мають приділяти особливу увагу питанню навчальної дисципліни.

У різному виступили:

– Остроушко О. А., перший проректор, яка запропонувала до обговорення рекомендації МОН України щодо закінчення першого семестру 2023-2024 навчального року й термінів проведення екзаменаційної сесії;

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка анонсувала проведення Студентської посвяти, що відбудеться 15.09.2023 року;

– Віхрова Ю. О., відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету, яка поінформувала про графік чергування студентів другого курсу магістратури в приймальній комісії;

– Третяк О. А., головний бухгалтер, яка нагадала про подання до бухгалтерії інформації про верифікацію даних студентів, які отримуватимуть стипендію.

23094
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок