16 жовтня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому. Під час наради обговорено питання організації роботи з виготовлення документів здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти про навчання за сертифікатними програмами.

З основного питання під час наради виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала присутніх про організацію роботи з виготовлення сертифікатів здобувачам вищої освіти, яким надається додаткова освітня послуга за довгостроковою сертифікатною програмою (додаткова спеціальність 053 Психологія; додаткова предметна спеціальність 014.02 Середня освіта (Мова і література англійська); додаткова спеціалізація «Англійська мова в початковій школі»). Ольга Володимирівна повідомила, шо на другому (магістерському) рівні вищої освіти реалізуються дві довгострокові сертифікатні програми: Практичний курс англійського усного та писемного мовлення і Консультативна психологія для різних вікових груп. За результатами навчання за цими сертифікатними програмами здобувачі вищої освіти отримають сертифікати із зазначенням у них інформації щодо змісту навчання та їх успішності. 

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. наголосив на потребі своєчасної видачі студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти сертифікатів про успішне навчання за сертифікатними програмами.

Окрім основного питання, під час наради обговорено особливості роботи університету протягом зимового періоду. Шрамко Я. В. окреслив перспективи організації освітнього процесу під час опалювального сезону. Зокрема, ректор наголосив на потребі збереження енергоресурсів в умовах ситуації, що склалася в країні. У зв’язку з тим, що взимку в окремих корпусах університету складно підтримувати належний температурний режим є необхідність переміщення деяких деканатів до навчального корпусу № 1.

В обговоренні взяли участь проректори, декани та завідувач навчально-методичного відділу. Так, Золотницький М. Я., проректор з адміністративно-господарчої роботи, окреслив низку заходів, необхідних для переміщення деканатів. Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, ознайомила з графіком тимчасового переміщення деканатів під час опалювального сезону.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності належної підготовки деканатів та відповідних структурних підрозділів до роботи протягом зимового періоду.

23528
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок