04 грудня 2023 року відбулася оперативна нарада, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, головний бухгалтер, голова профкому та керівник студентського клубу. Тема наради – про підготовку до проведення різдвяних і новорічних заходів в університеті.

Під час наради виступила керівник студентського клубу О. Зайцева, яка презентувала план проведення різдвяних і новорічних заходів у Криворізькому державному педагогічному університеті у 2023–2024 н. р.

Зокрема, Олена Миколаївна повідомила, що студентським клубом і студентською радою університету підготовлено низку заходів і майстер-класів для дітей працівників і студентів університету, план яких буде висвітлено на офіційній сторінці студентського клубу. Охочі взяти участь у заходах зможуть заповнити відповідну гугл-форму. Олена Миколаївна поінформувала про сплановані благодійні акції для захисників, дітей з особливими потребами, а також для дітей із багатодітних родин, які мешкають у Металургійному районі. Також О. Зайцева окреслила перелік факультетів, відповідальних за новорічне оформлення головного корпусу та гуртожитків.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, перший проректор О. Остроушко наголосила на потребі дотримання всіх безпекових вимог під час організації і проведення заходів до Різдва та Нового року, висловила сподівання, що, як і в попередні роки, заходи пройдуть на високому організаційному рівні, а визначений організаторами план успішно реалізується.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка повідомила про акцію «Студенти – дітям»; поінформувала про можливість відвідати виставу «Пітер Пен», організовану міським театром «Академія руху»;

– Ейвас Л. Ф., декан факультету мистецтв, яка поінформувала про бієнале, що відбудеться в міській виставковій залі, запросила всіх охочих відвідати виставку;

– Хараджян Н. А., голова профкому університету, яка довела до відома присутніх інформацію про проведення профорієнтаційного заходу, що відбувся напередодні для учнів Криворізького ліцею № 129, окреслила можливі трансформації під час організації та проведення подальших подібних заходів;

– Остроушко О. А., перший проректор, яка повідомила, що цьогоріч вступну кампанію завершено 30 листопада 2023 року, у зв’язку з чим окремим зарахованим здобувачам освіти заочної форми навчання, які не змогли вчасно скласти осінню лабораторно-екзаменаційну сесію, задля складання академічної різниці буде визначено спеціальні терміни складання.

 

24018
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок