12 лютого 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та голова профкому університету. Під час наради обговорено питання рейтингового оцінювання науково-педагогічних працівників.

Під час наради виступили декани, які проаналізували інформацію про нарахування додаткових балів викладачам випускових кафедр за особливу результативність роботи на кафедрах упродовж 2023 року. Зокрема, закцентували увагу на особливостях присвоєння науково-педагогічним працівникам додаткових балів за результатами різних видів роботи (наукової, методичної, організаційної тощо).

Також з окресленого питання виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка узагальнила інформацію про нарахування додаткових балів викладачам загальноуніверситетських кафедр.

В обговоренні взяли участь проректори університету, декани факультетів та завідувач навчально-методичного відділу.

Підсумовуючи обговорення, Шрамко Я. В. наголосив, що наразі триває перевірка інформації, внесеної викладачами у відповідну базу даних на платформі MOODLE, задля формування загального рейтингу науково-педагогічних працівників, а також рейтингу кафедр. Рейтинги НПП буде оприлюднено в СУЕНК університету, рейтинг кафедр – на офіційному вебсайті, відповідно до чинного положення. Ярослав Владиславович підкреслив, що обговорення пропозицій щодо вдосконалення системи розподілу додаткових балів за особливу результативність роботи викладачів на кафедрах та факультетах буде здійснено впродовж 2024 року.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка поінформувала про проведенні профорієнтаційні заходи для майбутніх абітурієнтів;

– Остроушко О. А., перший проректор, яка анонсувала проведення при ректорові університету наради-вебінару «Укладання робочих програм навчальних дисциплін», а також наголосила на потребі подання узагальненої інформації про роботу вчених рад факультетів.

24770
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31