18 березня 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, начальник відділу кадрів та представник юридичного відділу університету. Під час наради обговорено стан укладання зі здобувачами освіти додаткових угод про надання освітніх послуг.

З доповіддю виступили представник юридичного відділу та начальник відділу кадрів.

Представник юридичного відділу зауважила, що, відповідно до Положення про укладання та контроль за виконанням договорів про надання освітніх послуг у КДПУ, додаткові угоди до договорів укладаються юридичним відділом на підставі затверджених в установленому законодавством порядку тарифів, зокрема, у разі корегування вартості навчання на офіційно визначений індекс інфляції. Також наголошено на потребі своєчасного подання інспекторами факультетів до юридичного відділу реєстрів зі списком студентів-контрактників, яким необхідно отримати додаткові угоди про надання освітніх послуг.

Сокіряка С. А., начальник відділу кадрів, поінформувала присутніх про стан укладання зі здобувачами освіти додаткових угод про надання освітніх послуг і звернула увагу, що підписані угоди у визначений термін передаються інспектором відповідного факультету до відділу кадрів згідно з копією реєстру, у якому працівником відділу кадрів проставляється відмітка про отримання. Працівник відділу кадрів розподіляє додаткові угоди за особовими справами здобувачів освіти та оформлює (у разі наявності) перелік одержувачів освітніх послуг, у яких додаткові угоди відсутні.

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. наголосив, що контроль за своєчасним підписанням додаткових угод замовниками освітніх послуг здійснюється деканами відповідних факультетів. Відтак, деканатам факультетів необхідно активізувати роботу з підписання здобувачами освіти додаткових угод до договорів про надання освітніх послуг.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка ознайомила присутніх з проєктом Порядку проведення постакредитаційного моніторингу в Криворізькому державному педагогічному університеті, пропозиції та зауваження до якого можна подавати на електронну пошту першого проректора університету ([email protected]) до 05 квітня 2024 року;
  • Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка поінформувала про проведення міського профорієнтаційного заходу «Ярмарок професій».
25667
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31