180520 1

18 травня 2020 року відбулася інформаційна онлайн-нарада адміністрації Криворізького педагогічного з представниками студентського самоврядування у форматі Zoom-конференції.

180520 2

Головною темою обговорення стало питання про особливості організації та проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії в умовах карантину.

180520 3

Зі вступним словом до присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко: «Для нашого університету є характерним те, що ми завжди намагаємося забезпечити організацію освітнього процесу та студентського життя на високому професійному рівні й максимально якісно – про це свідчать суттєві, високі результати наших студентів. Ми ухвалили рішення про те, що організацію сесії має бути уніфіковано; тому екзамени складатимуть на платформі Moodle. Я сподіваюся, що сесія пройде максимально організовано та прозоро як для студентів, так і для викладачів».

180520 4

Сесія – це суттєвий етап освітнього процесу, який засвідчує проміжний результат навчальних досягнень здобувачів вищої освіти. Наразі дуже важливим є обрання оптимального підходу до організації підсумкової перевірки знань студентів у віддаленому режимі з використанням сучасних інформаційних технологій.

180520 5

Перший проректор КДПУ О. А. Остроушко прокоментувала найважливіші пункти наказу про проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії та зазначила: «Усі екзамени, за винятком мистецьких дисциплін, які мають свою специфіку, будуть проходити у СУЕНК КДПУ. В умовах дистанційного освітнього процесу кафедри можуть обрати такі форми проведення екзаменів: тести різних видів, письмові відповіді на питання білетів або комбінований екзамен, який поєднує теоретичні питання та тестові завдання. Протягом тижня всю інформацію щодо організації та проведення сесії з кожної дисципліни буде розміщено на факультетських сторінках сайту КДПУ в рубриці «Навчальний процес», підрубриці «Екзамени та заліки»».

Відтак учасники зустрічі обговорили важливі питання, які цікавлять здобувачів вищої освіти КДПУ. Учасники наради висловили переконання, що проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії буде здійснено на високому організаційно-методичному рівні і її результати об’єктивно відзеркалять рівень навчальних досягнень студентів КДПУ.

11877
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок