1

12 травня 2023 року на базі Криворізького педагогічного відбувся міський педагогічний захід «Наука об’єднує», до якого долучилися викладачі КДПУ, вчителі-експериментатори закладів загальної середньої освіти й педагогічні працівники закладів освіти міста.

2

Учасники заходу зустрілися на урочистих загальних зборах в актовій залі головного корпусу. Присутніх привітав Голова ради оборони міста Олександр Вілкул, який звернувся до освітян із теплими словами вдячності й підтримки.

3

«Сьогодні в нашому університеті ми проводимо загальноміський науково-практичний захід, який передуватиме серії наукових пікніків на базі закладів середньої освіти. Нині в стінах Криворізького педагогічного присутні чимало наших випускників, які успішно працюють за фахом, тож ми раді вітати колег у теплому родинному колі Альма-матер!», – підкреслив ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко.

4

Науково-педагогічні працівники університету підготували 34 локації, де вчителям запропонували новітні технології, продемонстрували цікаві зразки освітньої інноватики та авторські проєкти, провели майстер-класи, інтерактиви, практикуми та інші заходи в різних аудиторіях, лабораторіях, кабінетах, залах Криворізького педагогічного.

5

На кожній з локацій було презентовано методику організації наукової діяльності здобувачів освіти в межах певної дисципліни. Їх тематика охоплювала весь спектр спеціальностей, які пропонує КДПУ. З повним переліком локацій можна ознайомитися за покликанням.

6

В актовій залі організували бонусну локацію, на якій провели презентацію інтерактивно-освітньої платформи «AR Book» для вчителів та шкіл, яка поєднує доповнену віртуальну реальність і 3D-застосунок, дозволяє створювати й давати готові уроки за допомогою інтуїтивно зрозумілих інструментів та інтерфейсу.

Дякуємо всім, хто приєднався до великої науково-практичної події від Альма-матер освітян Дніпропетровщини! 

Більше фото в галереї

22362
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31