1

Криворізький педагогічний є одним із лідерів молодіжної роботи Криворіжжя та Дніпропетровщини. Робота з молоддю є одним із пріоритетних напрямів діяльності, який дозволяє університету завжди бути в тренді. Задля реалізації потенціалу студентської молоді Молодіжний центр #StudHub прийняв у своїх стінах організаторів та учасників проєкту «Створення та підтримка молодіжних центрів та просторів», що реалізується Дніпропетровським обласним молодіжним центром за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду Японії.

2

Участь Молодіжного центру #StudHub та реалізація проєкту «Створення та підтримка молодіжних центрів та просторів» розпочалася з урочистого підписання меморандумів між університетом, Дніпропетровським обласним молодіжним центром та Громадською організацією «Дуїт».

3

У межах проєкту на базі Молодіжного центру Криворізького педагогічного днями пройшла серія тренінгів з основ управління молодіжним центром, участь в якій брали дві команди – діючого Молодіжного центру #StudHub та ініціативної групи молоді, яка бажає відкрити свій молодіжний простір у власній громаді. Під час тренінгів обговорювались питання дизайну молодіжних просторів, історії поширення соціально-молодіжної роботи, потреби в опитуваннях молоді, специфіки цієї діяльності та її цільової аудиторії.

4

«Молодіжний центр Криворізького педагогічного є не просто осередком для молоді, а й потужним провайдером молодіжних послуг. Участь у проєкті забезпечує нам можливість обміну досвідом з іншими молодіжними просторами та фінансову підтримку нових ідей», – переконаний керівник Молодіжного центру, помічник ректора КДПУ з перспективного розвитку Ілля Лисоконь. «Команду нашого центру представляють викладачі, студенти, випускники та працівники, які з вогником в очах працюють для молоді, з молоддю та силами молоді».

23968
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31