img22

На порозі різдвяних та новорічних свят студенти та працівники Криворізького педагогічного об'єднали свої зусилля, щоб подарувати радість і підтримку тим, хто цього найбільше потребує. Прес-центр підготував дайджест, присвячений благодійності спільноти КДПУ.

img41

Вокалісти народного колективу, естрадної студії «Modern» під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування М. В. Вікторової представили вражаючий концерт «Молодь єднає світ заради перемоги». Цей захід був не тільки звітним концертом, але й передбачав збір коштів на потреби наших військових.

img59

У межах акції «Подаруй солдату свято» здобувачі вищої освіти, викладачі та працівники структурних підрозділів збирали речі, смаколики, необхідні медикаменти та кошти для Збройних Сил України на передовій. Ця ініціатива стала ще одним великим етапом важливої місії допомоги тим, хто ризикує власним життям заради нашого безпечного майбутнього. Протягом акції «Подаруй солдату свято» та концерту «Молодь єднає світ заради перемоги» було зібрано значну суму: 7600 гривень, які буде спрямовано на благодійність.

img60

Не залишилися осторонь і наймолодші мешканці нашого міста. Представники студентської ради КДПУ влаштували новорічну конкурсно-розважальну програму з героями казок та мультфільмів. Ще більше вражень чекало на малечу під час справжнього хімік-шоу, яке завершило цей неперевершений вечір.

img67

Здобувачі вищої освіти психолого-педагогічного факультету подарували тепло та увагу й дітлахам з особливими освітніми потребами, які отримали можливість переглянути п'єсу-виставу «Грінч збирає друзів».

Криворізький педагогічний щиро вітає всіх із зимовими святами та бажає тепла та миру,
Перемоги й наснаги для нових досягнень в новому році!
24205
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31