11 січня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Криворізького державного педагогічного університету.

Перед початком засідання голова Вченої ради, ректор КДПУ Шрамко Я. В. вручив атестати доцентів Панасюк Ю. В. та Хомяковій А. П. й від імені колективу привітав колег із присвоєнням учених звань. Також голова Вченої ради вручив дипломи доктора філософії Герасименко О. Ю., Лисоконю І. О., Приступі Я. В., Ступаку К. Є. та побажав молодим науковцям нових здобутків і досягнень.

Офіційна частина засідання передбачала розгляд низки питань, передбачених планом роботи Вченої ради. Зокрема, із доповіддю про підсумки постакредитаційного моніторингу виступила перший проректор Остроушко О. А. Було закцентовано на нормативних документах, що регулюють питання здійснення постакредитаційного моніторингу акредитованих освітніх програм; узагальнено інформацію щодо зауважень і рекомендацій для університету від експертних груп, галузевих експертних рад і НАЗЯВО; проаналізовано систему роботи з постакредитаційного моніторингу на університетському рівні; наголошено на ключових моментах, які забезпечують перегляд і вдосконалення освітніх програм. Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. зауважив, що обов’язковий постакредитаційний моніторинг уможливить виконання наданих за результатами акредитації рекомендацій; зазначив, що розробка Порядку проведення постакредитаційного моніторингу в КДПУ сприятиме удосконаленню системи роботи з усунення зауважень і реалізації рекомендацій НАЗЯВО за підсумками акредитації; наголосив на необхідності подання підтвердних документів, що засвідчують виконання критеріїв, встановлених Положенням про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти.

Вчена рада розглянула також питання про призначення іменних стипендій; затвердила зміни і доповнення до деяких нормативних документів університету; затвердила Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність у КДПУ, Положення про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук в КДПУ, Положення про присудження ступеня доктора філософії в КДПУ; розглянула питання відділу аспірантури, докторантури та наукової роботи; також інші питання, що забезпечують освітню та наукову діяльність КДПУ.

З рішеннями Вченої ради можна ознайомитись за покликанням:

Рішення Вченої ради від 11.01.2024 р. (завантажити)

24291
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31