диплом вруч 2

Днями, у Криворізькому педагогічному відбулися вручення дипломів бакалаврів здобувачам вищої освіти всіх факультетів денної та заочної форми навчання, які пройшли з повним дотриманням вимог воєнного часу.

 

диплом вруч 3

Завершення навчання в університеті – це логічна зміна статусу «студент» на «випускник», а після вручення диплома – на «бакалавр». У кожного випускника – свій шлях до мрії, але кожен із них завжди буде згадувати роки навчання як найкращий час набуття професійних умінь та навичок, спілкування з одногрупниками й викладачами, особистісного зростання та творчого розвитку.

диплом вруч 4

На кожному факультеті вручення дипломів відбувалося зі своїми характерними особливостями, але, загалом, випускників привітали декани факультетів, викладачі, друзі та рідні. Бакалаври дякували своїм викладачам за науку і терпіння, за розуміння й підтримку. Щирі слова вдячності лунали й до наших захисників. Саме завдяки їм, сьогодні здобувачі вищої освіти мали можливість отримати документи про здобуття вищої освіти й закінчення університету.

диплом вруч 1

Заступник завідувача навчально-методичного відділу, канд. пед. наук О. В. Ганчук розповіла прес-центру: «Випускники всіх факультетів завершили своє навчання й опанували програми бакалаврського освітнього рівня. Період навчання новоспечених бакалаврів був складним з об’єктивних причин: пандемія коронавірусу, карантинні обмеження, воєнний стан та дистанційне навчання. Але всі вони гідно пройшли цей шлях і сьогодні отримали омріяні дипломи!».

Вітаємо наших випускників й бажаємо наснаги для плідної та успішної професійної діяльності!

 

Чекаємо в магістратурі Криворізького педагогічного!

27067
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31