книга зах 2

Криворізький державний педагогічний університет приєднався до загальноукраїнського проєкту #Книга_Захиснику, ініційованого Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. Як це було дізнавався прес-центр.

книга зах 3

«Книга захиснику» – це процес зібрання українських (україномовних) книг для військовослужбовців України в тому числі, які зараз проходять реабілітацію у військових шпиталях України. Ця акція призначена для популяризації української книги серед військових; налагодження контактів між молодими вченими та військовослужбовцями для поглиблення наукової, освітньої співпраці; підтримки Збройних Сил України; урізноманітнення дозвілля наших захисників. До цієї ініціативи долучилася і Рада молодих вчених КДПУ.

книга зах 1

Протягом трьох тижнів колективом Криворізького педагогічного було зібрано близько 50 примірників літератури. Важливим аспектом стала різноманітність зібраних книг, які охоплюють широкий спектр жанрів — від класичної української літератури до сучасних бестселерів, історичних романів, науково-фантастичних творів і збірок поезії.

У рамках проєкту представники університету відвідали один із військових шпиталів, де передали зібрані книги. Представники Ради молодих вчених поспілкувалися з нашими захисниками, виразили слова вдячності та пригостили солодкими смаколиками.

«Ми безмежно вдячні нашим захисникам за їхню мужність та самовідданість. Кожен день ми живемо у вільній країні завдяки їм, і ці книги — наш невеликий спосіб сказати їм «дякуємо». Маленькими кроками до спільної перемоги! Все буде Україна!», — зауважила асоційований член РМУ при МОН, представниця РМУ КДПУ Яна Приступа.

27078
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31