Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.
27 квітня у спотривній залі головного корпусу КДПУ відбулась непересічна спортивна подія – конкурс "Веселі старти". Студенти старших курсів спеціальності Середня освіта (Фізична культура) – переважно групи ФК-20 – організували для студентів перших курсів спортивне свято. Для студентів групи ФК-20 це було гарною практикою з дисципліни "Рухливі ігри з методикою викладання", а для студентів першого та другого курсів – гарною розвагою та приводом познайомитись ближче один з одним, з старшими товаришами, викладачами тощо. Адже, як слушно зазначила ідейний натхненник цього заходу – викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання Макаренко Наталя Григорівна, через тривалий період дистанційного навчання студенти втрачають надзвичайно багато – величезну кількість емоцій зі спортивного студентського життя.
   
Але цього дня цю нестачу вдалось компенсувати, мабуть, із надлишком: майже півторагодинне змагання, що включало велику кількість естафет, конкурсів та вправ, повністю занурило у спортивний азарт не лише учасників, але і вболівальників та самих організаторів!
   
FS 003
   
Веселі старти вдались на славу. Майже весь викладацький склад кафедри фізичної культури та методики її викладання був присутній на цьому спортивному святі та допомагали студентам-організаторам як могли. Інколи доводилось суттєво дивуватись фантазії тих, хто придумував та організовував деякі конкурси – настіьки нестандартними (і досить таки складними) вони були!
   
   
І, як будь-яке спортивне змагання, спортивне свято "Веселі старти" закінчилосю, були пораховані бали, визначено команду-переможницю, якою стала ... Хоча це, зрештою, не так уже й важливо, бо насправді перемогла дружба!
22517
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31