Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

         26-27 вересня п.р. викладачі та аспіранти кафедри соціології та масових комунікацій відповідно до угоди про співпрацю з Кафедрою прикладних суспільних наук Відділу Організацій та Управління Сілезької Політехніки долучилися до роботи IX Міжнародної міждисциплінарної наукової конференції «Розвиток суспільства на основі цінностей. Етика – Техніка – Суспільство», яка відбувалася в м.Вісла , Польща у змішаному форматі.

26.09 027

 

    Конференція залучила до участі науковців Польщі, Словакії, України, Німеччини, Чехії, Великої Британії, США та інших країн.

    Науковці кафедри в он-лайн форматі заслухали цікаві доповіді, панельні дискусії щодо сучасних проблем, які існують у європейських країнах та у світі і залучилися до їх обговорення, представивши на засіданнях секцій наступні доповіді.

26.09 026

    Ірина Грабовець і Людмила Черноус розкрили зміст стратегій кроскультурної комунікації в умовах полікультурного навчально-наукового процесу.

26.09 001

     Людмила Калашнікова презентувала результати своїх досліджень щодо функціонування системи вищої освіти в Україні в умовах війни,акцентувавши увагу на проблемах та можливих шляхах їх вирішення.

26.09 024

     Алла Лобанова з професором Миколою Туленковим (Київський національний університет імні Тараса Шевченка) і доктором філософії Валерієм Кариткою представили результати спільного дослідження щодо розробки стратегії ризик-менедженту підприємств в умовах воєнного стану наприкладі українськогодосвіду.

26.09 018

   Олена Приходько розкрила свої напрацювання щодо аналізу уваги іноземних ЗМІ до висвітлення російсько-української війни.

26.09 025

     Олексій Бондар представив на обговорення результати свого дисертаційного дослідження щодо трансформації інвайронментальної свідомості в умовах російсько-української війни.

26.09 022

   Валеріія Безуглова акцентувала увагу на особливостях проведення кризової комунікації на прикладі досвіду українських політиків.

   Дмитро Чижик презентував свої наукові розвідки щодо українського етнічного відродження на основі аналізу поглядів І. Франка.

   Доповіді науковців кафедри були заслухані з увагою і зацікавленням.

   Кожна наукова конференція відкриває нові напрямки наукових досліджень і дозволяє апробувати результати власних досліджень.

   Дякуємо нашим польським колегам - організаторам Конференції, зокрема Пані Александрі Кузьор, професорці, завідувачці кафедри прикладних суспільних наук, за незмінну підтримку співпраці, за можливість долучитися до наукових дискусій і представити результати своїх наукових досліджень.

23312
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30