Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

   Участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт дає для талановитої учнівської молоді старт її інтелектуального, творчого, духовного розвитку. Мала академія наук України – освітнє середовище, яке сприяє не лише пошуку та підтримці обдарованої молоді, а й є сходинкою на шляху до професійного самоствердження.

Слайд1

 

    В обласному турі Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН (Відділення філософії та суспільствознавства, секція «Соціологія») взяла участь учениця 9-го класу Криворізького природничо-наукового ліцею Довгошея Камілла Олександрівна, посівши ІІІ місце (диплом ІІІ ступеня) з роботою «Блогінг: розвага чи професія (огляд міжпоколінних уявлень батьків і дітей)», науковий керівник: д. соц. н., проф. Л. В. Калашнікова.

Слайд2

       Щиро вітаємо конкурсантку та її наукового керівника з перемогою. Зичимо віри у власні сили, наукових успіхів, наснаги, подальшого розвитку своїх творчих здібностей. Нехай ця перемога стане першою сходкою у майбутній успішній соціологічній діяльності!

21283
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша