Факультет географії, туризму та історії
Історія

Згідно розпорядження навчально-методичного відділу № 13 від 31.03.2020 р.

кафедрами історії України та правознавства й всесвітньої історії прийнято таке рішення щодо завершення педагогічної практики:

1. В журналах відзначається тільки те, що було заплановано і те, що встигли зробити фактично, оцінки за проведену роботу ставлять тільки методисти.

2. Студенти заповнюють індивідуальні плани в електронному вигляді та пересилають методистам.

3. Щоденники готують в електронному вигляді або присилають фото написаного у зошиті.

4. Розробка позакласного заходу (сценарій) з історії надається в електронному вигляді.

5. Уроки з правознавства/географії – 2 конспекти надаються в електронному вигляді (якщо встигли провести хоча б 1 урок – записати в журналі).

6. Конспекти уроків з історії (що були проведені), здають в електронному вигляді.

7. Заліковими вважаються уроки, проведені студентами у школі.

8. Решта запланованих уроків подаються на перевірку у вигляді методичних завдань, в яких обов’язковим вважається створення мультимедійної презентації (до викладу нового матеріалу) та не менше 10-ти тестових різнорівневих завдань (задля контролю засвоєння знань умінь та навичок учнів, наприклад, за допомогою додатку - https://learningapps>.

За можливості та з метою підвищення рейтингову оцінку за виробничу практику студент може додатково створити до тем запланованих уроків такі засоби навчання. як електронна публікація, інтелектуальна мапа (https://web-academy.com.ua/stati/281-top-10-programm-dlya-postroeniya-mind-map), відео- ролік на youtube), створіть інфографіку до теми уроку (з використанням сервісу draw.io або будь-якого схожого)

9. Усі зроблені завдання необхідно занести до 24 квітня 2020 р. у СУЕНК КДПУ (курс ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ) .

11230
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша