Факультет географії, туризму та історії
Історія

Викладачі історичного проводять активну громадсько-наукову та профорієнтаційну роботу серед учнів та молоді міста і регіону. 

Багаторічна співпраця пов'язує нас із Жовтневим ліцеем. Щороку, у січні, тут проводяться історичні читання. Цього року вони були присвячені 150-й річниці із дня народження Володимира Вінниченка.На фото: доц. Н. Печеніна та доц. Ю. Чирва.

ж5  ж1

ж2ж4


Щороку викладачів історичного на історичні читання, що проводяться серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитаці,ї гостинно запрошує Криворожский державний комерційно-економічний технікум. Тема цьогорічних читань присвяіеня 100-річчю Української революції.  На фото: доц. В.Вєтохіна та доц. Н. Печеніна.

тбрн  тбрн2

тбрн3тбрн4


 Вже 17 років на базі КЗСШ 68 реалізується проект "Модель ООН". Цього року тема конференції старшокласників "Модель ООН. Україна", на якій були присутні 29 команд з усієї України, була визначена як : "Інвестиції в дітей - запорука сталого розвитку суспільства". Для участі в Круглому столі та панельній дискусії був запрошений доц. В.Яшин (на фото).

68  68 2

1618
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша