Факультет географії, туризму та історії
Історія

Третій рік у цей, мабуть, найстрашніший день сучасної української історії, ми вшановуємо світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Вміщуємо ж тут посилання на декілька дописів із соціальних мереж та сюжет ТРК "Рудана" про цю подію.


Ляна Музика

 Сьогодні на честь пам'яті героїв Небесної сотні була невелика розмова з безпосередніми учасниками і очевидцями Євромайдану, студентами історичного факультету. І коли я слухала ці речі, я дещо зрозуміла, що найголовніше, що ми можемо, це бути небайдужими. Адже лише це може нас врятувати. Тому що саме ми є тією рушійною силою котра може змінити щось. Питання лише в тому, скільки є тих, хто готовий боротися. І я думаю, є абсолютно зрозумілим, що ми зможемо зробити це, лише якщо будемо разом.
А ще, особисто мені, було неймовірно складно слухати про ті події, тому що на очі наверталися сльози, які неможливо було стримати.


Ляна Музика – студентка першого курсу історичного. Саме про неї, її одногрупників, піклувались студенти-старшокурсники, коли обговорювали – як провести цей день, гідно віддати шану Героям Небесної сотні, ровесникам, які втримали небо над Україною. Денис Шабанин (Denys Shabanin)Денис Войтович (Denis Voytovich)Руслан ШишкаБогдан Тесленко (Bohdan Teslenko)Анастасия МельниченкоСлавик Стадник (Slavik Stadnik)Юля ЛысечкоДарина КачанДмитро Федько (Dmitro Fedko)Антон Доренко (Anton Dorenko) Максим Білоконь, Віталй Зуй, Inna Zaika - у вас все вийшло. Вас почули. Щирих і небайдужих.


 

 

1268
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30