Засоби дистанційного навчання дають можлиість отримати новий, цікавий, корисний досвід не тількии студентам, а й викладачам.
7 вересня 2021 року пройшла відкрита лекція «Історія та тенденції розвитку ресторанного бізнесу і його місце у індустрії гостинності». Слухачі: магістри Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка , які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)».
Заняття проводила кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти факультету дошкільної і технологічної освіти Криворізького державного педагогічного університету Юлія Сергіївна Кулінка.
Завдяки співпраці колективів кафедр педагогіки та методики технологічної освіти КДПУ й професійної освіти і безпеки життєдіяльності НУЧК імені Т.Г.Шевченка і засобам дистанційного навчання студенти технологічного факультету мали можливість отримати цікаву інформацію.