Відділ гуртожитків
Криворізький державний педагогічний університет

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ КАМЕРАМИ СХОВУ У ГУРТОЖИТКАХ КРИВОРІЗЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

  1. Правила користування камерами схову у гуртожитках Криворізького державного педагогічного університету встановлюють порядок користування камерами схову у гуртожитках та порядок розгляду претензій осіб, які проживаються у гуртожитках університету, що виникають при зберіганні речей в камерах схову.
  2. Камери схову призначені для зберігання ручної поклажі. Мешканці гуртожитку мають право зайняти одну або декілька вільних комірок.
  3. У камери схову гуртожитків Університету приймаються лише запаковані речі мешканцем гуртожитку (чемодани, сумки, рюкзаки та інші), габаритні розміри яких не перевищують сумарної величини Ш+Д+В=300 см.
  4. На упаковці зазначається порядний номер відповідно до Журналу обліку речей, які здаються на тимчасове зберігання, з датою здачі речей до камери схову. На підтвердження прийняття речей на зберігання до камери схову мешканцю видається квитанція підписана комендантом гуртожитку.
  5. Забороняється здавати на зберігання в камери схову наступні речі та предмети, зокрема вогнепальну зброю, вибухові, отруйні, смердючі, інфекційні, радіоактивні, їдкі речовини, спирт, бензин, газ, ацетон та інші вогненебезпечні, легкозаймисті, самозаймисті речовини, речі, які можуть забруднити камеру схову, а також грошові суми, цінні папери, документи, вироби з дорогоцінних матеріалів і каміння та інші цінності. Університет вживає всіх необхідних заходів для забезпечення схоронності речей мешканця. За цінні речі, здані у числі інших, Університет відповідальності не несе.
  6. Прийом на збереження та видачу речей здійснює виключно комендант гуртожитку, тільки в час роботи камери схову:

День тижня

Час

Робочі дні (понеділок – п’ятниця)

08:30-10:30

13:00-14:00

15:30-16:30

  1. Прийом речей на зберігання оформлюється у Журналі обліку речей, які здаються на тимчасове зберігання, де зазначається П.І.Б., контактні дані, кількість зайнятих місць і дата прийому речей на зберігання. Зазначений запис у журналі засвідчується підписом коменданту гуртожитку та мешканця.
  2. Максимальний термін збереження речей – 1 (один) рік. По закінченню цього терміну власник речей зобов’язаний забрати речі або перереєструвати їх на новий термін зберігання.
  3. Мешканці, які з поважних причин не можуть забрати свої речі, повинні письмово повідомити про це відділ гуртожитків Університету за 30 днів до закінчення терміну зберігання. Письмове повідомлення необхідно подати у вигляді відповідної заяви особисто у відділ гуртожитків або на електрону пошту [email protected].
  4. Речі, які через 1 рік не перереєстровані на новий термін, можуть бути поставлені на баланс Університету у порядку визначеному чинним законодавством України.  
  5. Видача речей із камери схову здійснюється при наданні квитанції. У випадку втрати квитанції видача здійснюється під розписку, у якій вказується П.І.Б., постійне місце проживання одержувача (відповідно до паспорту чи іншого документу, що його замінює).
  6. Всі претензії та питання, що виникають при користуванні камерами схову, розглядаються експлуатаційно-технічним відділом, відділом гуртожитків або безпосередньо ректоратом.
27052
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31