лампа ЯКІСНА ОСВІТА В РІДНОМУ МІСТІ

КДПУ — провідний вищий навчальний заклад міста Кривого Рогу та всього Придніпровського регіону. Майже столітня історія, сталі академічні традиції, фундаментальний підхід до навчання та викладання є запорукою отримання студентами освіти найвищої якості.

 

 

скрепки ПОЄДНАННЯ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

Ви можете поєднувати спеціальності, що значно розширює можливості працевлаштування. Поєднайте математику та інформатику, або біологію та психологію, або історію та географію або інші спеціальності за вашим вибором! Вибір додаткової спеціалізації – за вступником!

 

 

людиКВАЛІФІКОВАНИЙ
ВИКЛАДАЦЬКИЙ СКЛАД

Понад 300 викладачів високої кваліфікації, майже 70% яких мають наукові ступені та вчені звання, зокрема докторів наук та професорів – 39. Освіта в КДПУ – це вимогливість, справедливість, відкритість, творча співпраця викладачів зі студентами.

 

наградаВИСОКА АКАДЕМІЧНА СТИПЕНДІЯ

Розмір звичайної академічної стипендії – 2000 грн.  Відмінники отримують стипендію у розмірі 2910 грн.
Здобувачі освіти, які навчаються на природничому,  фізико-математичному факультеті (крім спеціальностей
014 Середня освіта (Фізична культура) і 101 Екологія) і спеціальності 016 Спеціальна освіта. Логопедія   отримують звичайну академічну стипендію у розмірі 2550 грн, відмінники отримують - 3711 грн. 

 

 

 

будинки ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ ГУРТОЖИТКОМ

За потреби студенти університету стовідсотково забезпечуються житлом у гуртожитку, де створені всі необхідні умови для проживання, навчання та відпочинку.

 

 
рост ПОВНИЙ ЦИКЛ НАВЧАННЯ
ВІД БАКАЛАВРА ДО ДОКТОРА

  Усі рівні вищої освіти: випускники-бакалаври мають змогу вступити до магістратури, найкращі можуть продовжити навчання в аспірантурі для здобуття ступеня доктора філософії.

 

 

 

цветокЦІКАВЕ СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ:
ОСВІТА, НАУКА, ДОЗВІЛЛЯ

Олімпіади, наукові конкурси, конференції, експерименти, спортивні змагання. Студентський клуб, студентське самоврядування, клуб молодіжного лідерства, творчі конкурси,  туристичні подорожі.

 

 
мікроскопТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ

Спеціалізовані лабораторії, майстерні, хімічні, біологічні, фізичні кабінети, танцювальні та спортивні зали. Дистанційне та комбіноване навчання, сучасні методики викладання.

 

 
вчитель
 
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА

Пленери для студентів мистецьких спеціальностей, польові й туристичні практики для студентів природничого спрямування, психолого-педагогічні, обчислювальні, технологічні практики.

 

земля

МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД

Університет постійно розширює участь студентів у міжнародних освітніх і культурних програмах, закордонних мистецьких заходах, громадських ініціативах.

 

папкаУНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ОТРИМАНОЇ ОСВІТИ

Педагогічна освіта – це фундаментальні знання в обраній науковій галузі, розвинені лідерські та комунікативні навички, уміння навчати і вчитися протягом життя.

 

ПАЗЛШИРОКІ МОЖЛИВОСТІ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Випускники педагогічного залучені до всіх  сфер діяльності: освітньої, адміністративної, мистецької, краєзнавчої, екологічної, соціальної, психологічної, технологічної, видавничої, спортивної.


Ознайомтеся з презентаціями факультетів КДПУ


 

1298
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31