Факультет педагогічної освіти
ТЕХНОЛОГІЧНА ОСВІТА. ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА.
ДОШКІЛЬНА ОСВІТА. СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА.

09 вересня 2022 року на факультеті дошкільної і технологічної освіти були проведені настановчі конфереції з виробничої педагоічної практики для магістрів 2 року навчання.

Магістри спеціальності 012 Дошкільна освіта проходять виробничу педагогічну практику у закладах дошкільної освіти та психокорекційну (з додатковою спеціальністю 053 Психологія). Керівником практики Бадіцою М.В. на конфереції оголошено мету та завдання практики, терміни її проходження, перелік звітної документації тощо. Завідувачем кафедрою дошкільної освіти Ковшар О.В. було зазначено, що виробнича педагогіка практика у закладах дошкільної освіти є важливим засобом професійної підготовки майбутніх магйстрів дошкільної освіти, вихователів дітей раннього та дошкільного віку. Також магістрантів ознайомили з наказом про направлення їх на практику та безпосередньо представили керівників і методистів.

Магістри спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) з додатковою спеціальністю 014.09 Середня освіта (Інформатика) для проходження виробничої педагогічної практики направлені у заклади освіти. Магістрантів було детально ознайомлено з програмою практики та особливостями її проходження в період оголошення воєнного стану. Зокрема керівник Яковлєва В.А. донесла до здобувачів мету та завдання практики, ознайомила з процедурою її проходження, окреслила масштаб та особливості проходження виробничої практики в старших класах. Методисти з педагогіки Потапенко О.Б. та психології Пінська О.Л. обгрунтували мету та особливості виконання завдань з педагогіки та психології. Методист за фахом та завідувач кафедри педагогіки та методики технологічної освіти Савченко Л.О. ознайомила з вимогами щодо оформлення документації.

Особлива увага на конференції була приділена обговоренню техніки безпеки практикантів під час проходження виробничої педагогіної практики у закладах освіти.

Практика 2  Практика 1

 

20089
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31