Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

У середу, 20 липня, відбулася перша зустріч представників компанії EPAM, лідера у галузі IT-послуг та консалтингу, та кафедри інформатики та прикладної математики Криворізького державного педагогічного університету. Зустріч була присвячена обговоренню можливостей співпраці між EPAM та КДПУ у сфері освіти та розвитку IT-спеціалістів.

З боку EPAM в зустрічі взяли участь Микита Шевців, Єгор Божок, Іван Міхєєв та ін. З боку КДПУ в зустрічі взяли участь Ольга Бондаренко, Олена Ганчук, Наталя Моісеєнко, Олена Тарасова, Олександр Степанюк, Михайло Моісеєнко, Галина Алєка, Світлана Шокалюк, Ірина Мінтій, Павло Мерзликін та ін.

 epam 1

Координатор освітніх програм EPAM Ukraine у східному регіоні Іван Міхєєв розкрив деталі навчальних програм EPAM, спрямованих на розвиток інформаційних технологій та інновацій. Він наголосив на актуальних технологіях та підходах, що допоможуть студентам та викладачам вдосконалити свої знання та навички. Зокрема, було представлено програми EPAM University Program (EUP), яка дозволяє студентам отримати практичні навички розробки програмного забезпечення за сучасними технологіями та методологіями, EPAM Faculty Development Program (FDP), яка спрямована на покращення професійних компетенцій викладачів у галузі IT, а також EPAM eKids Program (eKids), яка має на меті розвивати логічне мислення та креативність дітей за допомогою програмування, робототехніки та дизайну. Підкреслено можливість зарахування результатів навчання на платформі EPAM згідно університського положення про неформальну освіту.

epam 1

Також було обговорено можливості організації екскурсії до офісу EPAM у м. Дніпро для студентів та викладачів КДПУ (вересень 2023 року), щоб познайомити їх з робочим середовищем та культурою компанії. Представники EPAM запропонували свою експертизу для оцінки та покращення освітньої програми "Інформатика. Програмування" з урахуванням вимог ринку та тенденцій IT-індустрії.
Представники EPAM зазначили, що готові розглянути можливість співпраці зі студентами під час виробничої практики та після отримання освіти. Це дає студентам прекрасну можливість впроваджувати свої знання на практиці та отримувати цінний досвід в роботі з справжніми проектами.

Представники кафедри інформатики та прикладної математики висловили зацікавленість у співпраці з EPAM у сфері вдосконалення освітніх програм, підвищення кваліфікації викладачів, навчальної та виробничої практик студентів ОП "Інформатика. Програмування" і працевлаштування випускників.

Зустріч пройшла у дружній та конструктивній атмосфері. Обидві сторони висловили зацікавленість у налагодженні та розвитку співпраці між EPAM та КДПУ. Було домовлено про подальші кроки щодо реалізації запланованих ініціатив та проектів.

Ми вдячні представникам EPAM за цю цінну зустріч і відданість підтримці освіти та розвитку IT-індустрії в Україні. Ми впевнені, що співпраця між EPAM і кафедрою інформатики та прикладної математики Криворізького державного педагогічного університету буде корисною для обох сторін.

22843
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31