Кафедра музикознавства, інструментальної
та хореографічної підготовки
Факультет мистецтв

                   Ми всі – митці 

                                        В. Ґомперц  

       Митець чи мисткиня – окрема творча одиниця, яка шукає свій власний оригінальний шлях у прагненні бути почутою іншими людьми. Особливо важливим є цей пошук для творчої молоді. І коли збираються разом обдаровані молоді люди з метою поділитися своїм досвідом, знаннями та емоціями, відбувається синергія, яка залишає слід у кожній душі. Потужний обмін ідеями, натхненням та спостереженнями єднає молодь та досвідчених фахівців, а також дозволяє рухатися далі на обраному шляху. 

      Подібний значущий для всіх присутніх науково-мистецький форум пройшов днями на факультеті мистецтв КДПУ за ініціативи кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки. А саме, 12 травня 2023 р. розгорнула свою роботу І Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Мистецька освіта: традиції, сучасність, перспективи». Цей яскравий захід, що має вже свою історію як Всеукраїнський, вперше у новому статусі об’єднав 195 молодих науковців мистецьких спеціальностей декількох країн (крім України, Ізраїлю, Литви, Китаю, США) та десятків міст (Єрусалим, Клайпеда, Київ, Одеса, Харків, Кропивницький, Вінниця, Суми, Чернівці, Ужгород та Кривий Ріг).

1_конференц.png

      Високі вимоги до творчої молоді, тим не менш, привернули увагу багатьох здобувачів освіти – від бакалаврів до аспірантів, а також молодих учителів мистецьких спеціальностей. 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ КОНФЕРЕНЦІЇ

IMG-1718.jpgIMG-1715.JPG

 

    Крім виступів на Пленарному засіданні та Дискусійній платформі, робота конференції тривала в межах п’яти тематичних секцій, кожна з яких акцентувала увагу на різні аспекти мистецько-педагогічного спрямування. 

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ 

IMG-1713.JPGIMG-1709.JPG

    І Міжнародна мистецько-освітня конференція у Криворізькому педагогічному дійсно стала справжнім святом молодих науковців і запам’ятається всім присутнім високим рівнем організації, професіоналізму учасників, невимушеною дружньою атмосферою, теплою підтримкою однолітків, колег, викладачів. 

IMG-1719.JPGIMG-1711.JPG

  

ВІДГУКИ ОРГАНІЗАТОРІВ, УЧАСНИКІВ  

 

22385
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31