Факультет географії, туризму та історії
Історія

11.12.2020 р. у дистанційному форматі на платформі Zoom для магістрантів спеціальності Історія 2-го року навчання  була проведена звітна конференція з виробничої практики.
На конференції були присутні викладачі кафедри історії України та правознавства: канд. іст. наук, завідувач кафедри Печеніна Н.А., доктор іст.наук, професор Романець Н.Р., канд. іст. наук, ст.викладач Шляхтич Р.П.; та доцент кафедри всесвітньої історії канд. іст. наук, Яшин В.О.
прак1

У своїх звітах магістранти відзначили, що протягом всього часу проходження виробничої практики у КДПУ ними відвідувались лекції та семінари, що були проведені студентами-практикантами та викладачами випускової кафедри; вони мали змогу  ознайомитись з нормативними документами вищої школи (Положення про педагогічну практику, куратора академічної групи тощо)

Магістранти зауважили, що за час проходження практики труднощів не виникало, лише існували незначні проблеми в організації дистанційного навчання (перебої інтернету і т. д.). Загалом, дана практика - чудовий спосіб для перевірки себе, саморозвитку і самопізнання. Вона допомагає розкритися і отримати нові навички, вміння та компетенції, які стануть незамінними для подальшої педагогічної діяльності у вищій школі, та і життя взагалі.

прак2прак7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

прак5прак4

 

13567
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша