Кафедра загальної та вікової психології
Психолого-педагогічний факультет

       У квітні 2023 р. колектив кафедри загальної та вікової психології у співпраці з Центром прогресивної освіти "Генезум" розробили безкоштовний дистанційний курс підвищення кваліфікації для українських освітян "Виклики профорієнтаційної діяльності вчителя у несталому освітньому просторі", що розміщено на освітній платформі https://genezum.org/.

        Blue Green Speakers Live Collab Facebook Event Cover копія 2       Слайд. 2 Курс

       У якості експертної групи по створенню курсу виступили викладачі кафедри загальної та вікової психології (Світлана Дрібас, Наталія Макаренко, Олена Халік, Олена Ткаченко, Наталя Токарева, Олександра Когут), студенти КДПУ (Дмитро Гонтар, Ростислав Горбунов), а також українська психологиня, керівниця методичного об'єднання психологів у м. Павлоград Оксана Філіпенко.

         Ролик. Сл       Ролик. Сл

      Курс складається з двох змістовних модулів: 1. Профорієнтація: сутність, напрямки, діагностика, 2. Профорієнтаційна діяльність вчителя у системі «дитина-батьки-школа». Він буде корисний для освітян, які прагнуть покращити свої навички профорієнтаційної роботи в рамках функціонування школи та взаємодії з родинами учнів випускних класів. У якості прикладу якісно зробленого профорієнтаційного відео курс містить посилання на профорієнтаційний ролик Кривоірзького державного педагогічного університету, щоб українські старшокласники знали про можливості, які дає КДПУ в навчанні та розвитку. На сьогодні курс нараховує вже більше сотні зареєстрованих учасників і процес ще продовжується!

 

21872
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31