Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

KolovertТільки кілька тижнів минуло з початку навчального року для студентів першого курсу природничого факультету, але вже відбулося надзвичайно багато подій, отримано певний досвід і багато вражень.
Надзвичайно важко було адаптуватись у перші дні, коли щоденно окрім занять, було багато подій: посвята першокурсників, знайомство з університетом та викладачами кафедр; День фізичної культури, змагання з легкої атлетики, кураторські години, участь в фестивалі професій «Krivbass City Skills»… Одним словом, круговерть, круговерть. Емоції, враження, відкриття, нові завдання та виклики долі…
Kolovert1 Kolovert2 Kolovert3 Kolovert4

 

 

 

 

Адаптація відбулась порівняно швидко і не так болісно, так як відчули особливу родинну атмосферу природничого факультету, підтримку старшокурсників та викладачів, лаборантів, робітників бібліотеки.
Kolovert5 Kolovert6 Kolovert7 Kolovert8

 

 

 

  

Декілька вражень першокурсників:
Лисенко Світлана Сергіївна: - «Неймовірно активне студентське життя. Ніколи сумувати, адже постійно у русі!».
Углова Марія Володимирівна: - «Викладачі – професіонали та завжди додатково пояснюють матеріал, якщо щось не зрозуміло».
Трусова Юліана Сергіївна: - «Складно, проте цікаво. Щодня дізнаєшся щось нове та згадуєш щось давно забуте».
Кононюк Дарина Сергіївна: - «Атмосфера студентського життя – щось неймовірне. За два тижні вже стільки емоцій. Не хочеться сидіти на місці, тому що цей круговорот подій не залишає нікого байдужими».
Вчорашній Володимир Васильович: - «З самого початку все цікавило, особливо спорт, якого на перший погляд мало (((. Викладачі – просто СУПЕР!!!»
Клобуцька Дарина Сергіївна: - «Педагогічний – одна велика сім’я, в яку нас так добре прийняли! Неймовірно приємно, що на цьому новому етапі нас оточують і підтримують такі чудові люди)))».
Борздов Сергій Олександрович: - «Спочатку все незрозуміло і страшно, але добрі викладачі та наш куратор все добре нам пояснюють, боятись вже нічого. Складно, але цікаво!»
Орлова Дана Борисівна: - «Перші тижні студентського життя особливі та незабутні. Переїзд до гуртожитку, пошук потрібної авдиторії…».
А попереду - нові незабутні події, враження та досягнення!

Більше світлин в фотогалереях природничого факультету та кафедр.

8681
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31