Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

img5

У межах святкування Дня українського козацтва в Альма-матер пройшла масштабна благодійна акція з розпису гільз, яка об’єднала студентів та викладачів навколо спільної мети – допомоги нашим Захисникам. Захід став яскравим прикладом поєднання творчості, патріотизму та бажання зробити свій внесок у підтримку української армії.

img10

Акція мала не лише символічне значення, але й реальний практичний зміст: розписані гільзи будуть передані до благодійного фонду «Ми за сильну Україну», де стануть лотами на аукціоні. Всі кошти від продажу цих унікальних витворів мистецтва будуть спрямовані на допомогу військовим.

img16

До проведення майстер-класів долучилися доцент кафедри образотворчого мистецтва Ірина Красюк, викладач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Олександр Мусієнко та старший лаборант кафедри образотворчого мистецтва Марина Смотрікова, які поділилися зі студентами своїми знаннями та вміннями, продемонструвавши, як творчість може слугувати шляхетній справі.

img23

Учасники заходу, без сумніву, відчули глибоке символічне значення цієї активності. Кожен штрих фарби на гільзі ставав відображенням нашої спільної боротьби за свободу, кожна деталь – символом незламності та сили духу українського народу.

img26

Ця шляхетна ініціатива не залишила байдужим нікого, адже кожен учасник розумів, що його робота допоможе тим, хто сьогодні стоїть на захисті нашої держави.

img29

Усі витвори мистецтва будуть передані фонду «Ми за сильну Україну» для проведення аукціону, і всі зібрані кошти підуть на потреби військових, які щодня ризикують своїм життям заради нашої спільної свободи.

27530
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31