Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв
15 травня відбулась непересічна подія - вперше за багато років було відзначено День природничого факультету! Факультету з 90-річною славною історією, який був і залишається основою природничонаукової освіти Криворіжжя. Цього дня було заплановано та втілено у життя кілька святкових заходів, ініціаторами яких, як і ідеї відродити святкування дня природничого факультету, були самі студенти та студентська рада.
Розпочалось відзначення Дня природничого факультету із концерту в актовій залі. На жаль, глядачів було не так багато, як хотілось би, проте ті, хто прийшов, отримали справжнє задоволення! Яскраві танцювальні номери, щемливі вірші та пісні, невеличке проте запальне "хімік-шоу", і справжня рок-група на сцені із живим звуком! Також був виступ випускника факультету Дмитра Каніна, який будучи студентом вирізнявся спортивними досягненнями та феєріми на сцені. От і зараз він і заспівав, і кілька цікавих історій із власного студентського життя розповів. А почали захід із вшанування загиблих героїв, що боронили Україну, та з теплих побажань міцного здоров'я і наснаги викладачам природничого факультету, які просто зараз у лавах ЗСУ роблять все можливе і неможливе, щоб такі заходи могли відбуватись взагалі.
   
   
   
   
Після дуже яскравого та емоційного концерту і групового фото прямо на сцені учасники свята перейшли до спортивної зали, де відбувся товариський матч із волейболу між командами викладачів та студентів природничого факультету. Першу партію виграли викладачі 25:18, у другій була неймовірна "заруба", у якій гору взяли студенти 32:30, а третю вирішальну партію виклдачі таки не віддали - 25:20. Що ж, досвід є досвід! З впевненістю можна сказати, що у цьому матчі перемогли не викладачі, а дружба і гарний настрій.
   
   
Ось так і відбувся День природничого факультету 2024. Звісно, зараз не ті умови і настрій, щоб влаштовувати бучне святкування, проте славна традиція відзначення Дня природничого факультету відновлена і, сподіваємось, більше не буде втрачена. Хочеться вірити, що наступні подібні заходи вже пройдуть у звичайних умовах, у вільній та непереможній Україні, і до них долучаться всі-всі-всі студенти, викладачі та випускники природничого!
26518
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31