Дошкільної і спеціальної освіти
Факультет педагогічної освіти

7 травня 2024 року на базі кафедри фізики  та  методики її навчання КДПУ відбувся методичний семінар "Інтеграція та дослідницька діяльність - провідні ідеї STEAM-підходу в навчанні фізики та астрономії". З доповіддю виступила відомий фахівець у галузі освіти, вчитель фізики та астрономії Криворізького Покровського ліцею Світлана Валентинівна Глубенок.

У семінарі взяли участь викладачі, випускники та студенти фізико-математичного факультету КДПУ, досвідчені вчителі Криворізьких ліцеїв, провідний методист ДДПУ (м. Дрогобич).

Під час семінару учасники отримали унікальну можливість ознайомитися з передовими методиками та практичними прикладами використання STEAM-підходу у навчанні фізики та астрономії. Світлана Валентинівна поділилася своїм власним досвідом та інсайтами, розкрила ключові аспекти інтеграції науки, технологій, інженерії, мистецтва та математики у навчальному процесі.

Такі зустрічі є надзвичайно важливими для підготовки майбутніх вчителів, оскільки вони дозволяють отримати не лише теоретичні знання, але й практичні навички, необхідні для успішної роботи в сучасній освітній парадигмі. Подібні семінари надають можливість студентам збагатити свій методичний арсенал та збільшити ефективність навчального процесу,  стимулюють творчий підхід до викладання.

Викладачі кафедри фізики  та  методики її навчання  висловили щиру вдячність Світлані Валентинівні за її цінний внесок у розвиток методичної культури серед вчителів фізики та астрономії та за можливість обміну досвідом та ідеями.

Screenshot_7.png

Screenshot_10.png

Більше відеоінформації тут

26418
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31