Дошкільної і спеціальної освіти
Факультет педагогічної освіти

01

Український інститут науково-технічної експертизи та інформації повідомляє про можливість 14 червня 2023 року об 11:00 взяти участь у роботі круглого столу «Використання штучного інтелекту в освіті: CHATGPT і більше» та приєднатися до онлайн-дискусії.

Організаторами заходу є Рада молодих учених при МОН України, Офіс підтримки вченого, ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» (УкрІНТЕІ), Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, Інститут цифровізації освіти НАПН України, Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» та Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти.

02

Метою круглого столу є визначення перспективних підходів до освітніх застосувань штучного інтелекту та експертне обговорення потенційних проблем етичного й безпечного використання різних моделей ШІ. Під час круглого столу відбудеться презентація тренінгів (майстер-класів) для молодих науковців. Форма участі – доповідач; учасник обговорення/дискусії; представлення постеру про використання ШІ для освіти/в роботі вашого закладу (установи); слухач.

Участь у круглому столі, отримання програми та сертифікату є безоплатними. Форма реєстрації учасників доступна за покликанням; реєстрацію відкрито до 12 червня поточного року. 

Контакти організаторів: 

  • e-mail: [email protected];
  • тел.: +38 066 3111952 (Анна Яцишин);
  • тел.: +38 050 4843130 (Олександра Мандич).

Більше інформації на Facebook-сторінці та на сайті УкрІНТЕІ.

22618
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша