Факультет географії, туризму та історії
Географія. Туризм. Історія. Соціологія.

До уваги студентів 4 курсу факультету географії, туризму та історії (ГОЕ - 16)

 

Для оцінювання виробничої педагогічної практики студентів факультету географії, туризму та історії  в умовах карантину студенти повинні надати таку звітну документацію з практики:

  • Індивідуальний план роботи студента з виробничої педагогічної практики.
  • Щоденник психолого-педагогічних спостережень (за час що був проведений в школі, звіт можливий у вигляді фото).
  • Розгорнуті конспекти уроків з географії – 10 конспектів (проведених та запланованих, що не були проведені в зв’язку з карантином). Конспекти не проведених уроків можуть бути роз розроблені з використанням сучасних дистанційних форм навчання – Google Сlass, YouTube, електронне тестування тощо.
  • Методична розробка позакласного заходу з географії (проведеного або запланованого, що не був проведений в зв’язку з карантином).
  • Методична розробка позакласного заходу з краєзнавства (проведеного або запланованого, що не був проведений в зв’язку з карантином).
  • Методична розробка виховного заходу (проведеного або запланованого, що не був проведений в зв’язку з карантином). У разі проведення виховного заходу до дня оголошення карантину додати до розробки самоаналіз виховного заходу та за наявності фото звіту.
  • Психолого-педагогічний аналіз уроку географії учителя.
  • Звіт з педагогічної практики.

Щодо підготовки звітної документації, яка подається методистам кафедри загальної та вікової психології можна ознайомитися за посиланням. https://drive.google.com/file/d/0B9BAwncN_KEoVG5MakZVdFRSZzg/view

Щодо підготовки звітної документації, яка подається методистам кафедри педагогіки, можна ознайомитися за посиланням.

Всі звіти, після перевірки методистами кафедри педагогіки та загальної та вікової психології подаються в електронному вигляді груповим керівникам (електронні адреси представлені на персональних сторінках викладачів).

Документацію груповим керівникам подати не пізніше 24.04.2020 р.

11215
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша