Факультет географії, туризму та історії
Географія. Туризм. Історія. Соціологія.

До уваги студентів 4 курсу факультету географії, туризму та історії (ГОЕ - 16)

 

Для оцінювання виробничої педагогічної практики студентів факультету географії, туризму та історії  в умовах карантину студенти повинні надати таку звітну документацію з практики:

  • Індивідуальний план роботи студента з виробничої педагогічної практики.
  • Щоденник психолого-педагогічних спостережень (за час що був проведений в школі, звіт можливий у вигляді фото).
  • Розгорнуті конспекти уроків з географії – 10 конспектів (проведених та запланованих, що не були проведені в зв’язку з карантином). Конспекти не проведених уроків можуть бути роз розроблені з використанням сучасних дистанційних форм навчання – Google Сlass, YouTube, електронне тестування тощо.
  • Методична розробка позакласного заходу з географії (проведеного або запланованого, що не був проведений в зв’язку з карантином).
  • Методична розробка позакласного заходу з краєзнавства (проведеного або запланованого, що не був проведений в зв’язку з карантином).
  • Методична розробка виховного заходу (проведеного або запланованого, що не був проведений в зв’язку з карантином). У разі проведення виховного заходу до дня оголошення карантину додати до розробки самоаналіз виховного заходу та за наявності фото звіту.
  • Психолого-педагогічний аналіз уроку географії учителя.
  • Звіт з педагогічної практики.

Щодо підготовки звітної документації, яка подається методистам кафедри загальної та вікової психології можна ознайомитися за посиланням. https://drive.google.com/file/d/0B9BAwncN_KEoVG5MakZVdFRSZzg/view

Щодо підготовки звітної документації, яка подається методистам кафедри педагогіки, можна ознайомитися за посиланням.

Всі звіти, після перевірки методистами кафедри педагогіки та загальної та вікової психології подаються в електронному вигляді груповим керівникам (електронні адреси представлені на персональних сторінках викладачів).

Документацію груповим керівникам подати не пізніше 24.04.2020 р.

11215
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30