Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

1працюємо

Всі викладачі музично-хореографічного відділення працюють зі своїми студентами, які майже всі виходять на заняття. Студенти заочного відділення також за розкладом склади заліки і екзамени. Усі викладачі і студенти намагаються притримуватись чинних розкладів.

Індивідуальнізаняття з музичного інструменту – мало хто із студентів, що виїхали, мають до інструменту доступ, але це питання ми також вирішили. З дисциплін вокал, диригування, музичний інструмент (не фортепіано) – усі супроводи-мінуси, а також інструментальні супроводи зроблені концертмейстерами заздалегідь, тож заняття проводяться. Заняття з музичного інструменту (фортепіано), якщо у студента немає доступу, проводяться з використанням доступних і давно вже випробуваних видів і способів роботи  (вивчення нотного тексту без інструменту, використання віртуальної клавіатури, вивчення історії і теорії інструментального мистецтва, італійської і французької термінології, слухання творів відомих виконавців та викладачів з інтерпретологічним аналізом тощо).

Навчальна діяльність у звичному вже, дистанційному режимі без урахування часу, коли лунає сигнал повітряної тривоги, допомагає і просто є зараз лікувальним засобом від буденних воєнних новин, часом бажаної зустрічі зі студентами і, взагалі, заспокійливим широкої дії у стані психологічної нерівноваги, тривоги і щемливого болю. Працюємо на Перемогу! Слава Україні! Слава Героям!

(на фото - проведення занять ст. викладача Ярошенко О.М.)

 

18917
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30