Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

каф. англ.мови з МВ захист к.р.з мови 2021

22 грудня відбувся захист курсових робіт з англійської філології, які були підготовлені студентами групи  АНФ-18. Усього було представлено 5 курсових проєктів, які були об'єктивно оцінені комісією у складі викладачів нашої кафедри.

Лохач А. виступила з курсовим проєктом «Лексична система англомовного молодіжного сленгу». У доповіді було надано визначення основним поняттям, виокремлено загальний та спеціальний сленг, вказані їх основні характеристики, перелічені лексико-семантичні групи для позначення різних понять.

Полтавець А. працювала над курсовим проєктом «Лінгвостилістичні особливості рекламного тексту (на матеріалі англомовних ЗМІ)». Студентка зосередила увагу на актуальності роботи, визначила основну мету та окреслила завдання, які стояли на початку дослідження, вказала на особливості рекламного тексту, зокрема, зупинилася на його структурі.

Оксенюк Є. працювала над курсовим проєктом «Семантичні особливості фразеологізмів з ключовим компонентом «їжа» в сучасній англійській мові». У доповіді було зосереджено увагу над практичною частиною роботи, надані основні визначення та наведені приклади.

Багірова К. презентувала членам комісії проєкт «Фразеологічні одиниці з компонентом «вода» в англійській мові». Були виявлені особливості вживання ФО з компонентом «вода», наведені приклади та зроблені необхідні висновки.

Зубрілкіна А. виступила з курсовим проєктом «Актуалізація концепту freedom / свобода в англійській та українській мовних картинах світу». Студентка визначила специфіку вербалізації концепту «свобода», проаналізувала та узагальнила основні наукові джерела з теми, виявила типові характеристики, порівняла концепт freedom / свобода в англійській та українській мовних картинах світу.

Вітаємо із захистом!

17997
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31