Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

9 листопада 2023 р.

Звітна конференція з виробничої практики магістрантів 2 року навчання спец. "Історія"

photo 2023 11 практ

Практика тривала з 11.09.2023 р. по 5.11.2023 р. у 9, 10 та 11-х класах в ЗОНЗ м. Кривого Рога: гімназія № 49, Покровський ліцей та за місцем майбутнього працевлаштування: гімназія № 84, гімназія № 28, ліцей № 113,  гімназія  № 15.

Методисти з історії — Мак Т.Ф., Яшин В.О., Задорожна Л.В.

Методист з суспільствознавчих дисциплін – Селищева І.А.

Методист з географії – Пантелєєва Н.Б.

Методист з педагогіки –  Потапенко О.Б.

Методист з психології –  Пінська О.Л.

практика маг

Своїми враження від практики поділилися історики-магістранти.

Олег Кірєєв: "Завдяки даній практиці я зміг отримати важливі знання та досвід про роботу школи та вчителів. Цей досвід однозначно буде корисним для мене в подальшому. Всі завдання практики було виконано. Мені вдалося досягти поставлених цілей навіть в умовах тривог  та дистанційного навчання. Я отримав досвід як онлайн так і офлайн уроків. На власне бачення офлайн робота в класі стала найбільш яскравим враженням від практики, було приємно комунікувати з учнями та вчителями, бачити їхні щирі емоції та отримувати власне задоволення від уроків".

Богдан Грищук: "В ході проходження практики я здійснював свою діяльність в якості педагога-предметника. У процесі проведення уроків удосконалювалися навички викладання, грамотної подачі матеріалу, знаходження контакту з учнями, з'явилися уявлення про способи організації колективу, утриманні уваги класу, формування інтересу до викладається матеріалу, створення позитивної навчальної мотивації. Найцікавішим в ході моєї практики для мене стало використання різноманітних форм, методів, прийомів і засобів навчання, для розвитку пізнавальної діяльності учнів. Особливим інтересом користувалися сучасні технічні засоби навчання. Вони застосовувалися з метою зробити процес навчання більш цікавим і привабливим для учнів. Я помітив, що учні відреагували позитивно на використання інтерактивних технологій та візуальних матеріалів, які допомагали їм краще зрозуміти матеріал".

Влад Сотніков: "На мою думку, ця педагогічна практика для мене стала дуже вагомою, адже я вже працюю в школі і практика тільки ще більше підкреслила що бути вчителем це велика відповідальність. Тому, практика сприяла формуванню і закріпленню інтересу до професії вчителя, а також формуванню педагогічних здібностей. Ефективності роботи в класі сприяло те, що я зміг знайти спільну мову з дітьми – це вважаю найбільшим своїм досягненням, здобутим під час проходження практики. Також розвинув багато вмінь та навичок, став впевненішим в собі. В цілому мені дуже сподобалося на практиці і в мене залишилися лише приємні враження".

photo 2023 11 09 15 53 36 2

 

23749
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31