Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет
вебінари autumn24
У жовтні компанія Clarivate запрошує долучитися до нової серії безоплатних україномовних вебінарів з питань наукометрії та взяти участь у всеукраїнській програмі сертифікації, метою якої є вдосконалення навичок пошуку та аналізу наукової літератури у Web of Science.
 
Clarivate Essentials
 
3 жовтня
 
10:15–11:15

Тема. Публікація наукової статті

Тези. На вебінарі йтиметься про мету публікації, вибір та оцінку журналу, відмінності між якісними та хижацькими виданнями, перевірку індексації, структуру та оформлення статей, рецензування, плату за публікацію та можливості безоплатної публікації, розповсюджені помилки авторів, які унеможливлюють публікацію. Будуть надані відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація
 
10 жовтня
 
10:15–11:15

Тема. Базовий пошук та аналіз наукової літератури у Web of Science (підготовка до сертифікації)

Тези. У межах підготовки до програми сертифікації буде відпрацьовано базовий пошук у Web of Science Core Collection, створення та налаштування кабінету користувача, використання символів скорочення та заміни, сортування та уточнення результатів, аналіз та збереження результатів пошуку. Будуть надані відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація
 
17 жовтня
 
10:15–11:15

Тема. Розширений пошук у Web of Science та додаткові колекції (підготовка до сертифікації)

Тези. У межах підготовки до програми сертифікації буде відпрацьовано розширений пошук у Web of Science Core Collection, зокрема аналіз здобутків установи та роботу з додатковими базами на платформі. Будуть надані відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація
 
22–25 жовтня
 
 
24 жовтня
 
10:15–11:15

Тема. Консультація до сертифікації (за консультацію сертифікат не передбачено)

Тези. З 22 до 25 жовтня триватиме програма сертифікації по Web of Science. Учасники зможуть у зручний час пройти тестування, визначити свої вміння, і, за умови отримання достатньої кількості балів, – отримати свідоцтво вправного користувача Web of Science. На консультації буде розглянуто алгоритм виконання тестових завдань; присутні зможуть виконати аналогічні завдання. Будуть надані відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
 
 
Research Smarter
 
31 жовтня
 
10:15–11:15
 
Тема. Підтримка відкритих дослідницьких ініціатив перевіреними процесами, даними та інструментами
 
Тези. Перехід до відкритих досліджень є ключовою тенденцією. Академічній спільноті потрібен доступ до надійних досліджень незалежно від моделі публікації. Науковці хочуть мати можливість прочитати повний текст статті в один клік, отримувати доступ до первинних даних, знати, що фінансування є відстежуваним та прозорим. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися, як у Clarivate підтримують цілі відкритих досліджень, поєднуючи ресурси, та як зробити процес наукових досліджень швидшим, надійнішим і прозорішим.
 
27439
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31