Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

22 квітня 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому та головний бухгалтер університету. Під час наради обговорено питання проведення міських заходів до Дня науки в Україні, а також організації літньої заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти.

З першого питання наради виступила Хараджян Н. А., керівник STEM-центру університету, яка повідомила про основні аспекти організації міських заходів «Наука об’єднує», проведення яких заплановано на 16 травня 2024 року. Зокрема, Наталя Анатоліївна окреслила перелік локацій, які презентуватиме на заході КДПУ.

В обговоренні взяли участь проректори університету та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. наголосив, на тому що організація запланованих цьогоріч заходів має відбутися на належному рівні.

З другого питання наради виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала, що особливості проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти у другому семестрі 2023-2024 н. р. визначено окремим наказом по університету. Ольга Володимирівна підкреслила, що літню заліково-екзаменаційну сесію для здобувачів вищої освіти денної форми, літню лабораторно-екзаменаційну сесію для здобувачів заочної форми, а також атестацію здобувачів вищої освіти денної і заочної форми здобуття освіти буде проведено відповідно до затвердженого графіку освітнього процесу (зі змінами) та розкладів за змішаною формою.

Окрему увагу під час доповіді Бондаренко О. В. приділила процедурі та формам семестрових екзаменів, захисту курсових робіт, порядку проведення атестації для здобувачів освіти, які не мають можливості складати атестацію у традиційному форматі.

В обговоренні взяли участь проректори, декани факультетів та завідувач навчально-методичного відділу.

Підсумовуючи, Шрамко Я. В. підкреслив важливість проведення атестації здобувачів на високому організаційному рівні, вчасного проведення семестрового контролю й ліквідації академічної заборгованості, об’єктивного й прозорого оцінювання навчальних досягнень здобувачів, а також реалізації індивідуального підходу до кожного здобувача вищої освіти в умовах воєнного стану.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка анонсувала проведення експрес-курсу з підготовки до ЄВІ (англійська мова) та безкоштовного онлайн курсу з підготовки до тестування із ТЗНК. Окрім того, Оксана Андріївна звернула увагу на те, що МОН пропонує до громадського обговорення Проєкт стандарту вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями) на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти; 
  • Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка повідомила про проведення Дня відкритих дверей на офіційному Youtude-каналі КДПУ;
  • Золотницький М. Я., проректор з адміністративно-господарчої роботи, який поінформував про участь КДПУ в Дні довкілля.
26294
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31